Mindig van remény!

Hiszem, hogy mindannyiunk ideje értékes. Azt is tudom, hogy a legtöbb ember nem azért olvas el egy ehhez hasonló cikket, mert rengeteg szabad ideje van, amivel nem tud mit kezdeni. Ha úgy döntöttél, hogy elolvasod ezt a cikket, bizonyára jó okod van erre.

Talán segítséget keresel, mert úgy érzed, hogy a házasságodban súlyos kérdések nehezednek rád, amikre még nem találtál választ. Talán úgy érzed csalódtál a házastársadban és/vagy teljesen közömbös neked érzelmi értelemben is.

Vannak olyan pillanatok, amikor olyan megtörtnek láthatod a házastársaddal való kapcsolatodat, hogy nehéz elhinned bármelyik cikk, könyv, szakember segíthet rajtatok. Amikor ilyen érzések lesznek úrrá rajtad, azt jelenti, hogy a válás előtti utolsó állomáson időzöl.

Ha a fenti mondatok bármelyik visszhangra talált benned, akkor szeretnék átadni neked egy nagyon rövid, egyszerű üzenetet: Van remény a ti számotokra is.

Van remény akkor is, ha most nagyon rossznak tűnnek a dolgok. 

Van remény bármennyire csalódottnak érzed magad most.

Van remény attól függetlenül, hogy mekkora fejfájást, szívfájdalmat okoz neked a jelenlegi helyzeted.

Van remény bármennyire feszült a helyzet a házasságodban.

Van remény akkor is, ha úgy érzed teljesen megbomlott az összhang közted és házastársad között.

Van remény akkor is, ha jelenleg csak bántó szavakat tudtok mondani egymásnak.

Van remény akkor is, ha jelenleg az egyetlen vágyad az, hogy pontot tegyél ennek a fájdalmas kapcsolatnak a végére.

Van remény akkor is, ha már csak a válás lebeg előtted megoldásként.

Van remény!

A saját házasságunkban is voltak mélypontok. Házasságunk első szakaszában mindketten követtünk el hibákat, amelyekről gondolhattuk volna, hogy visszafordíthatatlanok. Ma viszont Isten kegyelme által, közelebb vagyunk egymáshoz, mint valaha.

Isten kegyelme által legyőztük a viharokat és le fogjuk győzni a jövőben is az Isten segítségével. Isten kegyelme által megtaláljuk az erőt ahhoz, hogy együtt haladjunk előre az életünk útján.

Isten kegyelme által nyitottak vagyunk folyamatosan tanulni, tanácsot elfogadni, tanácsadó segítségét igénybe venni, hogy még gazdagabb legyen a házasságunk.

Isten kegyelme által naponta imádkozunk egymással, egymásért. Átadtuk a házasságunkat Istennek, mert Ő tud megoldást, gyógyulást hozni bármilyen helyzetből.

Ebben a folyamatban megtanultunk mély igazságokat önmagunkkal kapcsolatosan és azzal kapcsolatosan, hogy mi Isten célja a házasságunkkal.

Azóta is arra törekszünk, hogy megosszuk ezeket az egyszerű, de mély igazságokat másokkal is. Láttuk, látjuk Isten csodáit megtört, reménytelennek tűnő házasságok helyreállásában.

Ez azt is jelenti, hogy pontosan tudjuk min mentek keresztül. Voltunk mi is hasonló helyzetben. És tudjuk, hogy lehet sokkal jobb, mint a múltban megélt legszebb napjaitokon volt. A megtört házasságok meggyógyulhatnak, a jó házasságok még nagyszerűbbé válhatnak.

Ne mondj le a házasságodról, házastársadról. Mindig van remény!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* A hozzászóláshoz el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

*

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót!