Dolgok, amikre minden feleség vágyik titokban

Talán te is hallottad már azt a hasonlatot, hogy a nő olyan, mint egy hangszer. Rajtad múlik, hogy mit hozol ki ebből a „hangszerből.”

A döntés a tied, hogy szavaiddal, tetteiddel építeni fogod a feleséged, hogy a legjobbat hozd ki belőle, vagy pedig rombolni fogod őt.

Ha szeretnéd építeni, támogatni őt, akkor figyelj oda a következő dolgokra.

  1. Ne várd el azt, hogy a feleséged mindig, minden ház körüli teendőt egyedül végezzen el!

Tisztában vagyok vele, hogy minden háztartás máshogy működik. Ha azonban általában a ház körüli teendőkről azt gondolod, hogy kizárólag a feleséged feladata, akkor vegyél erőt magadon és változtass a felfogásodon.

Apró gesztusokkal kifejezheted azt, hogy a feleséged fontos a számodra. Alkalomadtán mosogass el, teregesd ki a ruhákat, porszívózd ki a lakást. Ezzel kifejezheted a szereteted, tiszteleted a feleséged iránt és szavak nélkül is tudtára adhatod, hogy értékeled azt, amit nap, mint nap tesz a családotokért a háztartási feladatok elvégzésével.

Ha reggeltől-estig dolgozol, a feleséged pedig háztartásbeli, tudom, hogy nem egyszerű ezt megoldani, de talán kihasználhatsz egy szabad napot vagy egy szabad szombatot, hogy ezekkel az apró gesztusokkal kifejezd a feleséged számára, hogy nagyra értékeled őt, és partnere vagy a házimunkában is.

  1. Ne hagyd abba az udvarlást!

A férfiak egy jelentős része úgy gondolja, hogy az udvarlást csak a randizós szakaszban kell gyakorolni, a házasságban pedig már el lehet kényelmesedni, fel lehet adni a feleségünk meghódítására tett erőfeszítéseinket, és a romantikát is teljesen hanyagolhatjuk.

Hiszen a feleségünk már igent mondott egy életre, „megnyertük” őt, innentől már nem strapáljuk magunkat.

Igyekezz a feleségednek a legjobbat nyújtani önmagadból, és meg fogod látni, ő is a legjobbat fogja nyújtani önmagából.

Így fogtok együtt növekedni és összeforrni a házasságotokban.

  1. A szemeidet tartsd csak a feleségeden.

A szemeid és a fantáziáid a feleségedre fókuszáljanak, senki másra. A feleséged akkor fogja biztonságban érezni magát melletted, és akkor fog megnyílni neked, ha nem hasonlítod össze valamilyen top modellel egy magazin címlapjáról, vagy egy idegen nővel, aki elhalad mellettetek az utcán.

Maradj olyan távol a pornográfiától, amilyen távol csak lehet. A feleséged akkor fogja biztonságban érezni magát melletted, akkor érzi majd, hogy tiszteled és csak utána sóvárogsz, ha a szemeid is csak a feleségedre fókuszálnak.

  1. Kezdeményezz gyakran nyílt, őszinte, zavartalan beszélgetéseket a feleségeddel.

Tapasztalataim szerint egy feleségnek legalább annyira szüksége van az efféle kommunikációra házastársával, amennyire szüksége van egy férfinak a rendszeres szexuális kapcsolatra a feleségével.

Jó, ha alkalomadtán ki tudjuk kapcsolni a televíziót, félre tudjuk tenni a telefont, hogy efféle beszélgetéseket kezdeményezzünk.

Ha hazudunk a feleségünknek, azt a tiszteletlenség legdurvább formájaként fogja értékelni.

  1. Dolgozz keményen a családod anyagi biztonságáért, de azért is keményen dolgozz, hogy minél több időt tölthess a családoddal.

Az pozitív dolog, ha a feleség látja, a férje keményen dolgozik. Egy lusta házastárs voltaképp képtelen lesz tiszteletet közvetíteni a házastársa felé.

Fontos azonban, hogy megfelelő egyensúly legyen a munkád és a családoddal töltött idő között.

A családod sokkal inkább el fogja viselni, ha kevesebb dolgot vásárolhat meg, ha ez az ára annak, hogy több időt tölts velük.

Ne ess abba a hibába, amibe már számtalan férj esett világszerte. Ne áldozd fel minden idődet a munkádra, és közben ne nyugtasd a lelkiismereted azzal, hogy a családodért dolgozol. Ha mégis ezt teszed, túl nagy árat kell majd fizetned érte.

  1. Támogasd a feleséged terveit.

Ha a feleséged vágyik valamire, ami a realitás talaján van, akkor tegyél meg mindent, hogy támogasd őt ebben. Ezzel tudtára fogod adni, hogy fontos neked azáltal, hogy a vágya is annyira fontossá válik számodra, mintha a te vágyad lenne.

Kis és nagy dolgokban bátoríthatod feleséged, hogy elérhesse a kitűzött céljait.

Ezzel kihozhatod a legjobbat a feleségedből és a házasságotokból is.

  1. Soha, de soha ne mondj le róla!

Akkor is szavazz bizalmat a feleségednek, amikor ő sem szavaz bizalmat önmagának.

Légy ott a feleséged számára akkor is, amikor a legrosszabb formában van és bátorító szavaiddal, jelenléteddel hozd ki a legjobbat belőle.

Sose fenyegesd válással vagy bármi egyébbel.

Mindig szeresd, mindig sóvárogj utána, tiszteld, hódítsd meg minden nap, támogasd őt.

Ha mindkét fél ezeket teszi, csodálatos lesz a házasságuk.

3 hozzászólás “Dolgok, amikre minden feleség vágyik titokban” bejegyzéshez

  1. Hibátlan tanácsok ! Meg kell és be kell,tartani !!! És garantált a BOLDOGSÁG !!!

  2. Hibátlan tanácsok !!! Meg kell,be kell ,tartani és garantált a BOLDOGSÁG !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* A hozzászóláshoz el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

*

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót!