Dolgok, amiket a férjed szeretne hallani tőled…

Szeretem hallani a feleségem hangját. Akár beszélget, akár énekel akár a gyerekekhez beszél.

Vannak azonban olyan kijelentései, amik különösen meg tudják örvendeztetni a szívem.

Tudom, hogy általánosítani veszélyes dolog és minden házasság más, viszont van néhány dolog, amit a férjek többsége szeretne gyakran hallani a feleségétől.

El sem tudod képzelni, hogy ezek milyen sokat jelenthetnek egy férjnek.

Ha feleség vagy és olvasod ezt a cikket, akkor mondd gyakran és folyamatosan a következő néhány dolgot a férjednek.

Ha még nem tetted eddig, akkor kezdd el mától.

Először is add a férjed tudtára, hogy bízol az ítélőképességében.

Talán hihetetlennek tűnik :), de mi férfiak is szoktunk bizonytalanok lenni, bátortalanok lenni.

Ezért fontos számunkra a feleségünktől kapott visszajelzés, fontos tudnunk, hogy ő megbízhatónak lát-e bennünket, és képesnek lát-e arra, hogy vezessük a családot.

Ha a férjed tudni fogja, hogy bízol benne és rá mered bízni magad, akkor minden önbizalma meglesz ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki magából.

Építsd fel őt a szavaiddal, hadd tudja meg, hogy bízol a döntéseiben, az ítélőképességében.

A bizalmaddal azt sugallod neki, hogy tiszteled őt, erre pedig nagy szüksége van ahhoz, hogy a család jó vezetője lehessen.

Másodszor, fontos hallania tőled, hogy értékeled, amit a családért tesz.

A férjed iránti szereteted kifejezésének egyik fontos módja az, hogy tudtára adod az iránta érzett tiszteletedet és megbecsülésedet. A nők arra vágynak, hogy szépek és kívánatosak legyenek a férjük szemében, a férfiak pedig arra, hogy tisztelve és megbecsülve legyenek.

A férfiaknak ez az elsődleges szeretet szükséglete.

Harmadszor, a férjed örül neki, ha a lehető legcsábítóbb hangleejtéssel invitálod arra, hogy megcsodálja az új alsóneműdet. 🙂

Ha bármi sejtelmeset mondasz a férjednek szexuális célzattal, azzal garantáltan fel fogod dobni a napját.

Csábítsd hát el a férjedet. Olyan szomorúnak tartom, hogy nők vadidegen embereknek kiöltöznek, ha mondjuk leugranak a boltba vásárolni, de a férjük előtt slamposak és igénytelenek.

Ha egy idegen megérdemli azt, hogy a legjobb formánkat mutassuk előtte, mennyivel inkább a házastársunk?

Arról nem kell túl sokat írni, hogy mennyire fontos a férfiaknak a szexualitás, viszont, ha a feleségük kezdeményező lesz, akkor egyszerre érzik magukat a férjek kívánatosnak, izgatottnak, megtiszteltnek, ez pedig erősíti a kötődést bennük a feleségük iránt.

Természetesen sok más dolgot is szeretünk mi férjek hallani feleségünktől, de ha ezzel a három dologgal kezded, akkor jó úton indulsz el, és hiszem, hogy más ilyen kijelentésekre is rá fogsz érezni.

Ha esetleg férfiként olvasod ezt a cikket és azon gondolkozol, hogy lepasszolod a feleségednek, mint megszívlelendő „tanácsokat”, szeretnék neked is adni néhány tanácsot.

Nagyon vigyázz a hangnemre, ahogyan beszélsz a feleségeddel. A mondanivalód hangneme fogja meghatározni a házasságotok légkörét.

Légy kedves és gyengéd vele. A feleséged így fogja érezni, hogy melletted biztonságban van.

Biztosítsd őt a szeretetedről és mondd el neki, hogy még mindig egyedül őt szereted és csodálod.

Hadd tudja meg, hogy milyen szerencsésnek érzed magad, amiért téged választott házastársául és milyen boldoggá tesz téged, hogy új terveket, álmokat szőhettek együtt a közös életetekben.

Építsétek egymást a szavaitokkal. Ez bibliai és gyakorlati dolog. Ez egy egyszerű tanács, ami nem kerül pénzbe, de ha alkalmazzátok, a házasságotok teljesen ki fog virulni.

Nemsokára jelentkezem egy cikkel arról is, hogy a feleségek számára mi a legfontosabb 3 kijelentés, amit hallani szeretnének. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* A hozzászóláshoz el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

*

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót!