Ajándékok, amiknek a férjed örülne Karácsonykor

A karácsonyi ünnepkör egyik fontos kérdése, hogy mivel lepjük meg szeretteinket? Hogyan fejezzük ki a szeretetünket, nagyrabecsülésünket férjünknek? Mi az, amit ajándékozzunk neki? Ilyenkor rendszerint az is kiderül, mennyire figyeltünk házastársunkra az év folyamán. Mi az amiért lelkesedett? Mi az, amire vágyott? Mi az, aminek jó hasznát venné?
Íme néhány gondolat, amelyek segíthetnek abban, hogy a megfelelő irányban keresgéljenek a feleségek, ha már maguk is unják a zokni-nyakkendő rutin ajándékozást.

Meggyőződésem, hogy minden férfi és minden nő egyedi vonásokkal bír, éppen ezért nem lehet általános sablont állítani a feleségek elé, ami a férjük megajándékozását jelenti. Főleg ott nehéz újszerű ötlettel előállni, ahol már jó néhány éve házasok a felek.

A férfiak, általánosságba véve örülnek annak, ha a hobbyjukkal kapcsolatos élményben részesítik őket.

Ha például a férjed szeret egy bizonyos focicsapatot, szerezhetsz két jegyet a csapata mérkőzésére, majd együtt megnézhetitek ezt a meccset. Nem az a lényeg, hogy téged érdekel-e vagy sem, hanem az, hogy közös élményben lesz részetek. Közben megejthettek egy kellemes sétát, ihattok kettesben egy forró csokit. Az csak még izgalmasabbá teszi a dolgot, ha apró információ „morzsákat” hintesz el, hogy magától jöjjön rá, mi az a meglepetés, amivel készültünk. Ha a férjed kedvenc focicsapata a Real Madrid, nem biztos, hogy megoldható a számotokra egy mérkőzésen részt venni. Viszont találhatsz egy olyan hobbyt, ami köré rendezheted az élményt. Ha pedig a férjed csak a focit szereti nézni, akkor lehet egy összebújós estétek, amikor kivételesen te is megnézel vele egy focimeccset. (Akár felvételről, ha nem tudjátok összeegyeztetni az időbeosztásotokat).

A férfiak általánosságban örülnek az olyan ajándéknak, ami által feldobhatjátok a házasságotokat és a szexuális életeteket.

Mi férfiak nem igazán szeretünk általánosságba véve tanácsadóhoz járni, tanfolyamokon részt venni, de megfelelő tálalással csodát lehet művelni.

Ezért is hoztunk létre a „Hálás vagyok érted!” online párkapcsolati tanfolyamot, ami tökéletes ajándék lehet a házastársunknak. Sokkal okosabb módszer egy ajándék formájában kifejezni hálánkat házastársunkkal kapcsolatosan, így „rávenni” arra, hogy több időt töltsön velünk, hogy építhessük házasságunkat, mint naponta szemrehányást tenni. „Nem beszélgetsz velem eleget, sosem szánsz időt közös programokra, a szexuális életünk egy nagy nulla, nem figyelsz rám… stb.)  Ennél már csak a duzzogás rosszabb. Ha valamivel nem vagyunk elégedettek a házasságunkat illetően, hiába duzzogunk és várjuk, hogy a házastársunk kitalálja mi bánt minket. Mondjuk el neki megfelelő időben, megfelelő módon. 😊

A férfiak általában örülnek az olyan ajándéknak, ami által megoldódhat egy olyan problémájuk, ami gyakori „fejfájást” okoz nekik.

Lehet, hogy a férjed mobiltelefonja túl gyorsan lemerül, vagy éppen nem találja a telefontöltőjét. Ilyenkor egy külső akkumulátor tökéletes ajándék lehet, amit bármikor magával vihet. Ilyenkor egy férj annak külön örül, hogy a felesége év közben is figyel rá és a problémái megoldásában segíteni akar.

Lehet, hogy egy távirányító van a lakásban és jól jönne még egy univerzális távirányító, arra az estre, ha egyik eltűnne. Az is lehet, hogy a férjed, hozzám hasonlóan folyton keresgéli a kulcsait. Egy egyszerű és olcsó készülékkel hamar megoldható a probléma. A készülék füttyszóra csipogni kezd és jelzi, hogy hol vannak a kulcsok. 😊

Valami olyat is ajándékozhatsz férjednek, ami nagyobb kiadással jár, de az egész család élvezheti majd.

Talán a férjed szereti a természetfilmeket, és örülne egy ultra hd nagyképernyős televíziónak, esetleg egy sportmérkőzést is szívesen megnézne egy ilyen készüléken. Ha szeret zenét hallgatni, egy 5.1-es házimozi hangberendezésnek biztosan örülne. A férjed annak külön fog örülni, ha a család vele együtt fogja használni és élvezni az ajándékát.

Készíts kézműves ajándékot úgy, hogy a férjednek kifejezd a szereteted.

Vannak férfiak, akik a minőségi idő nyelvén értik a legjobban a szeretetünket, mások szeretik az elismerő, szeretetteljes szavakat stb. Tudd meg, hogy mi a férjed szeretetnyelve. Az interneten találhatsz szeretetnyelv tesztet, amit néhány perc alatt kitölthettek. Ha a férjed elsődleges szeretetnyelve a testi érintés, akkor az ajándékod mindenképp a hálószobával kapcsolatos legyen. 😊

Ha úgy gondolod, hogy hasznos számodra ez a cikk, oszd meg másokkal is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* A hozzászóláshoz el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

*

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót!